Tilausehdot

Sopimuksen tarkoitus ja kohde

Fatburner+ on kansainvälinen brändi, jonka omistaa Scandipure Nutrition OÜ. Pääkonttorimme sijaitsee Virossa, ja rekisteröity postiosoite on Pärnu Mnt 141-43, 11314, Tallinn, Estonia. Yritys toimii virolaisen Scandipure Nutrition Oü:n alla, jonka CVR-numero on 14515570.

Nämä ovat Scandipure Nutrition Oü:n sopimusehdot, joita sovelletaan Scandipure Nutrition Oü:n ja asiakkaan välillä, kun asiakas tilaa tuotteita Scandipure Nutrition Oü:ltä. Näihin sopimusehtoihin on koottu etämyyntiä koskevan kuluttajansuojalain 6 luvun 9 §:n edellyttämät yleiset ennakkotiedot, jotka kuluttajalle on annettava ennen etämyyntisopimuksen tekemistä. Tilaamalla tervetuliaispakkauksen, asiakas sitoutuu kuuden kuukauden määräaikaiseen jatkotilaukseen.

Tervetuliaispaketin ja määräaikaisen tilauksen hinta

Saat tervetuliaispaketin hintaan 1,90 €. Tervetuliaispaketin toimituksen jälkeen tilaus jatkuu määräajan loppuun asti hintaan 62,00 €/kk + toimituskulut 5,70 € / toimitus. Tilauksen kokonaishinta toimituskuluineen on 385,30 €.

Tilauksen toimitus ja maksutapa

Koska tuotteet myydään laskulla, tarkastamme luottotietosi ennen kuin lähetämme laskun ja tuotteen sinulle.

Postitamme tuotteet kolmen päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Tuotteet toimitetaan joko suoraan postilaatikkoosi tai postin toimipaikkaan. Toimituskulu on 5,70 € / toimitus. Tuotteet toimitetaan kolmessa erässä:

lähetyserä: yhden (1) kuukauden tuotteet (tervetuliaispaketti)

lähetyserä: kolmen (3) kuukauden tuotteet

lähetyserä: kolmen (3) kuukauden tuotteet

Vastaanotat toisen lähetyserän noin kuukauden kuluttua edellisen lähetyserän saapumisesta, mikäli tilaussopimus on astunut voimaan kuluttajansuojalain mukaisen 14 vuorokauden peruutusajan jälkeen.

Lähetämme sinulle laskun tuotteiden toimituksen jälkeen. Laskulla maksettaessa käytössäsi on 14 vuorokauden maksuaika. Laskutuksen hoitaa Sweetpay. Siirrämme erääntyneet laskut automaattisesti perintätoimiston perittäväksi.

Tilauksen peruuttaminen

Kuluttajilla on etämyynnissä lakisääteinen 14 vuorokauden peruutus- ja palautusoikeus. Voit peruuttaa tekemäsi tilauksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@rasvanpolttaja.com. Mikäli tilausta ei peruta 14 vuorokauden kuluessa tervetuliaispakkauksen vastaanottamisesta, tilaus jatkuu automaattisesti määräajan loppuun, eikä tilausta voi perua kesken sopimuskauden.

Tuotteen palauttaminen

Palautusoikeutta on rajoitettu terveydellisistä ja hygieniasyistä kuluttajansuojalain 6 luvun 16.1 §:n 5-kohdan mukaisesti: Palautusoikeus koskee ainoastaan myyntikuntoista ja avaamatonta tervetuliaispakkausta, joka tulee palauttaa myyjälle viipymättä ja viimeistään 14 vuorokauden kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Tervetuliaispakkauksen avaaminen ei poista peruutusoikeutta, mutta asiakkaan velvollisuutena on tällöin maksaa tuote, jota myyjä ei em. syistä voi enää ottaa vastaan. Selvyyden vuoksi todetaan, että jatkolähetyksen tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Paketoi palautettava tuote huolellisesti. Tarkistamme palautetut tuotteet niiden saavuttua varastollemme. Hyvitämme hyväksytyssä kunnossa palautettuun tuotteeseen liittyvän laskun 14 vuorokauden kuluessa. Asiakas vastaa tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista. Palautuksesta saamasi kuitti kannattaa säilyttää.

Jos palautus tehdään myöhässä, palautettu tuote ei ole myyntikuntoinen, tai sitä on käytetty, tuote palautetaan asiakkaalle ja asiakkaalta peritään aiheettomasta tai sopimusehtojen vastaisesti suoritetusta palautuksesta aiheutuneet toimitus- sekä käsittelykulut yhteensä 9,90 €. Aiheettomasta palautuksesta aiheutuva 9,90 € toimitus- sekä käsittelykulu laskutetaan asiakkaalta erillisellä laskulla. Palauttamalla tuotteet hyväksyt palautukseen liittyvät ehdot.

Näytepakkauksen palautusosoite:

Scandipure Nutrition Oü / Fatburner-palautus

Jet-Logistics / Nettivarasto

Kalmistu tee 26 (wh 60)

11211 Tallinn Estonia

Oikeussuojakeinot

Tilaukseen ja sitä koskevaan sopimukseen liittyvissä kysymyksissä asiakkaan tulee aina ottaa yhteyttä ensisijaisesti Scandipure Nutrition Oü:n asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@rasvanpolttaja.com. Jos Scandipure Nutrition Oü:n ja asiakkaan välillä ei päästä neuvotellen ratkaisuun, voi asiakas ottaa yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan.

Kuluttajariitalautakunta voi antaa ratkaisusuosituksen kuluttajan ja elinkeinonharjoittajan välisestä erimielisyydestä, joka koskee kulutushyödykkeen hankintaa. Kuluttajariitalautakunta antaa ratkaisusuosituksia ainoastaan kirjallisiin valituksiin. Kuluttajariitalautakunnan yhteystiedot ovat: Hämeentie 3, PL 306, 00531 Helsinki, puh. 029 566 5200. Tarkemmat ohjeet valituksen tekemiseen löytyvät kuluttajariitalautakunnan internetsivuilta osoitteesta: www.kuluttajariita.fi.

Sopimuksen siirtäminen

Scandipure Nutrition Oü:llä on oikeus siirtää tämä sopimus joko osittain tai kokonaisuudessaan kolmannelle osapuolelle. Selvyyden vuoksi todetaan, että asiakkaalla vastaavaa oikeutta ei ole, sillä tilaussopimus on henkilökohtainen.

Virhevastuu

Scandipure Nutrition Oü vastaa siitä, että tuotteet vastaavat määrältään, laadultaan, ominaisuuksiltaan ja pakkaukseltaan sitä, mitä markkinoinnissa on ilmoitettu. Scandipure Nutrition Oü ei kuitenkaan vastaa tuotteiden nimenomaisesta soveltuvuudesta asiakkaalle.

Myyjän tiedot:

Scandipure Nutrition Oü

Pärnu Mnt 141-43
11314 Tallinn

asiakaspalvelu@rasvanpolttaja.com